Dansatoare din buric

Dans din buric ▷ Belly dance la evenimente

Morena Events va ofera dansatoare din buric de inchiriat pentru nunta, botez, petreceri de majorat sau aniversari. Dansatoarele noastre orientale sunt profesioniste, cu o indelungata experienta in domeniul artistic si pot veni la evenimente in Bucuresti, Ilfov si nu numai.

Patrundeti alaturi de noi intr-o lume in care magia feminitatii, gratia dansatoarelor orientale si frumusetea tesaturilor costumelor de cadane va vor capta negresit atentia. Aduceti atmosfera fierbinte a orientului la petrecerea dumneavoastra.

Inchiriere dansatoare din buric la nunta

Doriti dansatoare la nunta ? Ei bine, nu trebuie sa mai cautati pentru ca ati gasit deja. Firma Morena Events din Bucuresti va ofera cele mai frumoase si talentate dansatoare din buric „belly dance” la un pret avantajos.

Fiecare domnisoara din trupa noastra este profesionista. Ne mandrim cu adevarate maestre in belly dance, dansuri arabesti, dansuri turcesti si indiene (hindi). Fetele noastre sunt reprezentante de seama ale gratiei, ale feminitatii, dar si ale pasiunii. Cu aceste calitati, prin dans, ele vor incanta privirile tuturor invitatilor prezenti la nunta, dar si la alte evenimente.

Cadanele noastre pot veni si la petrecerea burlacilor, la majorat, la botez, onomastici si aniversari, pentru a le condimenta. Acestea vor transfoma orice petrecere intr-un eveniment de bonton, aducand cu ele misterul si fascinatia orientului. Va fi o atmosfera de vis.

Dansatoarele orientale de la Morena Events sunt din Bucuresti, dar ele pot veni si inalte orase, in masura posibilitatii. Pentru acestea, pretul se va stabili telefonic sau prin email, luand in considerare distanta pana locatie.

Profitati de oferta noastra la cel mai bun pret: doar 290 lei / program. Alegeti inchiriere dansatoare din buric, ce vor rupe monotonia oricarui eveniment. Alaturi de frumoasele noastre fete, petrecerea dumneavoastra va deveni un succes garantat. Nu veti regreta nici o clipa alegerea facuta.

Call Now Button