Dans tiganesc

Dansatoare dans tiganesc ▷ La nunta si evenimente

Va putem oferi si dansatoare de dans tiganesc, profesioniste, in cazul in care va doriti un moment mai „cu foc” la nunta, dar si la alte evenimente. Venim la petreceri in Bucuresti, dar si in alte localitati.

Dansul tiganesc traditional e o poveste plina de ritm si de culoare. Frumusetea si talentul focoaselor noastre dansatoare ii vor vraji pe toti cei prezenti la nunta sau evenimentul dumneavoastra.

Dansuri tiganesti - Morena Events

Daca alegeti un program de dansuri tiganesti cu siguranta veti avea parte de o atmosfera incendiara si multa energie.

Cu fustele lor lungi, inflorate si pline de culoare, dansatoarele de la Morena Events vor da frau liber sentimentelor arzatoare ale dansului  tiganesc. Intrun ritm alert, prin miscarile lor, vor face sa zburde imaginatia tuturor invitatilor. Toate acestea, intr-o coregrafie parca desprinsa din filmul „Satra”.

Acest dans nu este nimic altceva decat o chemare la a bucuriei. O invitatie la voie buna, pentru ca nici un alt dans nu iti poate da asa o senzatie de libertate.

Programul cu dansatoare de dans tiganesc este ideal pentru nunta, dar si pentru alte evenimente cum ar fi: botez, aniversare sau onomastica. Asadar, oferiti-le celor prezenti la petrecere o surpriza care sa ii bucure si pe care nu o vor uita prea curand.

Profita acum de oferta noastra. Poti inchiria dansatoare de dans tiganesc la pret incepand cu numai 350 lei, Pret valabil pentru Bucuresti. Pentru alte localitati se va adauga in plus doar costul de transport, nimic altceva in plus.

Call Now Button